Nieuwe life fitness discover fiets

Omschrijving

Life Fitness hometrainer 95C Discover SE 

Discover SE console
Geniet van verbeterde interactie, internetconnectiviteit en entertainmentopties met het Discover SE console. Met de LFconnect app kunt u uw fitness-apparatuur beheren en de software bijwerken, ook kunnen sporters op de app hun favorieten en gepersonaliseerde trainingnen instellen. Maak met de app je eigen work-outs die dan heel makkelijk via internet op de apparaten te gebruiken zijn.

Het Discover console is te verbinden met alle apparaten van Android en apple die de LFconnect app ondersteunen, ook met tablets. Op het console krijg je dan meteen toegang tot je persoonlijke bibliotheek met muziek, video’s, apps en boeken. Via blootooth kan er een draadloze koptelefoon aangesloten worden op het console. De trainingsresultaten van je workout worden direct verstuurd naar je smartphone waar je ze makkelijk en heel overzichtelijk bij kunt houden.

Gemakkelijk te gebruiken interface
Ga je gang, swipe maar. Op het high-definition touchscreen scherm van het Discover console zijn duidelijke knoppen te vinden en het geeft de inhoud van je workout goed weer met levendige en grafische afbeeldingen. Met één veeg van de vinger kan naadloos tussen heldere, duidelijke schermen worden genavigeerd om zo de workout aan te passen of tussen de verschillende entertainment opties te kiezen.

Persoonlijke instellingen
Als je met je LFconnect account inlogt op het Discover console kun je heel makkelijk jou personlijke instellingen en favorieten workouts vinden. Zodra je inlogt worden je favoriete workouts, websites en weergave-instellingen geladen, zodat je meteen aan de slag kunt. Het enige dat je nodig hebt, is een smartphone, PIN, USB-stick of RFID.

Entertainment en internet
Bekijk on-demand video’s, zet je favoriete sitcom op, bekijk de populairste muziekvideo’s of speel solitaire. Er zijn duizenden entertainmentopties, die allemaal intresant zijn op z’n eigen manier. Als het Discover conslole op het internet wordt aangesloten kan je heel makkelijk website’s bezoeken of je social media checken. Kies eenvoudig je favoriete websites op je LFconnect-account en ze zijn meteen beschikbaar als je bent ingelogt op het console.

Interactieve trainingen
De Lifescape-workouts bieden interactieve, high-definition wandelingen, hardloop- en fiets-sessies op beroemde locaties over de hele wereld. Of je nu gaat fietsen in de Col de la Colombiere in Frankrijk of te rennen in de Trinity Mountains in Californië, de geïntegreerde machinebesturingen verhoogt de weerstand of helling en de videosnelheid om een authentieke buitenbeleving na te bootsen.

Belangrijke kenmerken van het Discover console:
– LFopen platform producten: Life Fitness is de eerste fitnessleverancier die het Application Programming Interface (API)-platform van haar product openstelt voor ontwikkelaars.
– Compatibiliteit met Apple en Android: De eerste fitnesstoestellen die naast Apple-apparatuur, inclusief iPads, ook Android-besturingssystemen synchroniseert en oplaadt, waardoor sporters toegang hebben tot hun muziek, video’s, apps en digitale boeken.
– Touchscreen met Swipe-technologie: Functioneert net als een tablet. De gevoelige respons zorgt voor eenvoudige navigatie tussen de HD-schermen.
– Ethernet verbinding: Maakt een betrouwbare, consistente verbinding met online content en maakt software-upgrades op afstand mogelijk.
– Interactieve Lifescape trainingen: 17 interactieve trainingen, waarvan zes exclusief, met wandel-, hardloop- en fietstochten door bekende gebieden over de hele wereld. De snelheid en weerstand past zich automatisch aan de virtuele omgeving aan.
– On-Demand content: Op het apparaat wordt toegang geboden tot een breed scala van muziekvideo’s en tv-programma’s. 

Belangrijkste kenmerken van de 95C Discover SE:
– Het zadel Comfort Curve is ontworpen voor maximaal comfort en ontspannen fietshouding, makkelijk verstelbare riempedalen.
Het eenvoudig verstellen van de stoel maakt het makkelijk om de perfecte zithoogte te vinden en tegelijkertijd op de fiets te blijven zitten.
– At-Your-Vingers Resistance Controles zijn eenvoudig te vinden en u kunt gemakkelijk uw training intensiteit aanpassen tijdens uw training.
– Inclusief tv aansluiting, zodat u ontspannen tv kunt kijken op uw display tijdens het trainen!
– Ingebouwd leesrek voor u favoriete literatuur en dubbele bekerhouders en accessoire lade voor mobiele telefoon of uw iPod
(aansluitbaar op het display). De verwijderbare bekerhouders maken het reinigen ervan mogelijk in een handomdraai.
– Ontvang een aanbevolen training, upload uw resultaten en uw vooruitgang gratis met de Virtual Trainer Life Fitness.
– Polar draadloze en Lifepulse digitale contact hartslag monitoring systeem (draadloze borstband inbegrepen)
– Programma’s: Classic Workouts, Manual, Hill, Random
– Hartslaggestuurde programma’s: Heartsync Workouts, Fat Burn, Cardio, Heart Rate Hill, Heart Rate Interval, Extreme Heart Rate
– Speciale programma’s: Around The World, Cascades, Foothills, Kilimanjaro, Distance Goal, Calories Goal, Time In Zone Goal, Speed
Interval Training, Speed Training, Distance Climbed Goal, Pace Goal, Custom Workouts (8), NavyPRT, Air ForcePRT, Fit Test.
– Hartslagmeting: Polar draadloze borstband (inclusief)
– Display weergave van: Weerstandsniveau, Tijd, Snelheid, Afstand, Hartslag, Doel hartslag, Calorieverbruik, Vermogen (watt), Mets
– Display Type: 15 inch geintegreerd Touch Screen LCD