NK Classic Bankdrukken (sub-)junioren, senioren, 2 september 2018

NK Bankdrukken Classic senioren, (sub-)junioren en masters

Sportcentrum TOPFIT organiseert zondag 2 september het NK Bankdrukken Classic 2018. Deze wedstrijd is zowel het NK voor de open (senioren) categorie als voor de  (sub-)junioren en masters.

Nominaties en indeling

Bekijk hier de nominaties

Weging: 9.00 – 10.30 uur

Aanvang wedstrijd: 11.00 uur

Livestream

Binnenkort meer info.

Inschrijven

Het inschrijfgeld voor deze wedstrijd bedraagt 20 euro (+ administratiekosten) en men dient lid te zijn van de K.N.K.F. – Sectie Powerliften.

Er is geen kwalificatie vereist. Iedereen doet automatisch mee in de open (senioren) leeftijdscategorie. Daarnaast zullen degenen in de junioren of master klassen ook automatisch daaraan meedoen.

  • Sub-junior ben je vanaf de dag dat je 14 wordt tot en met het volledige kalenderjaar waarin je 18 wordt.
  • Junior ben je vanaf 1 januari van het jaar dat je 19 wordt tot en met het volledige kalenderjaar waarin je 23 wordt.
  • Master ben je vanaf 1 januari van het jaar dat je 40 wordt.

Je dient de Nederlandse identiteit te bezitten. Dit kan alleen aangetoond worden met een geldige identiteitskaart of geldig paspoort tijdens de weging (dus geen rijbewijs!).

Alle deelnemers dienen ook het formulier ‘Verklaring kostenverdeling doping-gerelateerde overtredingen’ (.DOCX; online ondertekenhulp: hier) ondertekend aan te leveren voor het einde van de inschrijvingstermijn bij bondsecretaris Henk Keizer (hc.keizer@quicknet.nl). Atleten die dit formulier niet tijdig aanleveren worden uitgesloten van deelname.

Bekijk hier de nominaties en het inschrijfformulier

Bekijk hier de eerdere nominaties: https://sportcentrumtopfit.nl/nominaties-nk-classic-bankdrukken-sub-junioren-senioren-2-september-2018/. Deze worden z.s.m. ingevoerd in het bovenstaande bondssysteem.

Inschrijven voor algemene leden is per direct mogelijk. Verenigingen en sportscholen kunnen alleen leden inschrijven via de per e-mail gestuurde uitnodiging. De wedstrijd zal vooralsnog alleen op zondag plaatsvinden.

Organisatie

Sportcentrum Topfit
Parallelweg 11 A
5664AC Geldrop

https://sportcentrumtopfit.nl/