Fitned, het keurmerk voor gekwalificeerde trainers !

header-logo-fitned

http://fitned.nl/fitnesscentra/geldrop/PL192/

Omdat kwaliteit het verschil maakt… is het belangrijk dat consumenten, zorgprofessionals en branchegenoten weten welke instructeurs, fitnesstrainers en fitnesscentra de gewenste kwaliteit bieden (en welke niet…)

Daarom heeft Fit!vak een onafhankelijk, objectief en een op Nederlandse en Europese normen gebaseerd registratiesysteem voor gekwalificeerde trainers geopend: FITNED.NL. Dit register wordt door Fit!vak beheerd. FITNED.NL is bestemd voor instructeurs en trainers met de juiste kwalificaties en competenties om het beroep van gekwalificeerde fitnessprofessional in de fitnessbranche veilig en effectief uit te oefenen.

Het FITNED.NL register is een belangrijk kwaliteitsinstrument voor de fitnessbranche, waarmee we inzichtelijk kunnen maken welke instructeurs en trainers over de vereiste competenties beschikken. Zeker voor partners als de eerstelijnszorg is dat belangrijk. Zij moeten kunnen zien dat de fitnessprofessionals, waar ze mensen naar doorverwijzen, beschikken over de juiste competenties en kwalificaties.

3 comments on “Fitned, het keurmerk voor gekwalificeerde trainers !”

Leave A Reply